Gravidfotograf i Stockholm & Kalmar

Med utgångspunkt i Sollentuna - Finns tillgänglig i Kalmar & på Öland några gånger per år

Stort grattis!

Tänk att du bär på ett litet barn som du inte har träffat än, men som du redan älskar av hela ditt hjärta. En liten människa som du bara längtar efter att få omfamna, lära känna, se hur den lilla personen ser ut och krama om de små fingrarna. Kanske har din graviditet hittills inte varit så enkel och kanske har du inte heller känt igen dig själv den senaste tiden. Oavsett kommer mitt fokus att vara på att lyfta dig och din styrka i att bära ditt barn, att visa hur vacker och stark du är. Jag kommer att fånga din förväntan, glädje och kärlek till ditt barn som du snart kommer att få träffa för första gången. Allt detta kommer du och din familj kunna se tillbaka på och minnas för all framtid.

josefinelidbrandt_stockholm_gravid (6)

vackra fotoplatser

Jag lägger alltid ner mycket tid och engagemang för att hitta den perfekta platsen med det bästa ljuset till din fotografering. Jag har fina platser till varje årstid och därför kan du känna dig lugn oavsett när du har BF.

JosefineLidbrandt_Gravidfotograf_Stockholm_Kalmar (4)

lyxiga klänningar

Du får tillgång att låna vackra gravidklänningar.

josefinelidbrandt_gravidfotograf_stockholm (2)

avslappnad fotografering

Jag vill att fotograferingen ska vara en rolig upplevelse utan stela poser, därför bjuder jag på mycket skratt och lägger ner mycket energi för att få alla mina kunder avslappnade.

Om Josefine

Bakom kameran finns alltså jag! Jag är 25 år och bor i en lägenhet med min man i Sollentuna. Jag skulle säga att jag är en väldigt glad och lättsam person som har nära till skratt och som är väldigt omtänksam och familjekär. Att vara fotograf är mitt absoluta drömjobb för det ger mig så himla mycket energi och glädje, vilket jag tycker är såå viktigt i ett jobb för att må bra.
 
Jag har ett öppet hjärta för alla människor och ett stort hjärta för människor som har det svårt. Jag är extremt beroende av lypsyl och handkräm och skulle därför aldrig lämna hemmet utan det, mina växter är mina små bebisar och tacos är en favoriträtt som äts minst en gång i veckan hos oss. Jag totalt älskar katter och trots min pälsallergi lyckades jag hitta en som jag inte får kliande ögon av – Lucy heter hon. Darin förblir en oslagbar favorit och Öland kommer alltid att vara min favoritplats.

Fotografering är mitt sätt att förmedla känslor på och jag lägger ner väldigt mycket tid och kärlek i varje enskild fotografering!

Behind the scenes

Såhär kan det se ut under en fotografering hos mig. Jag fokuserar alltid på dig som mamma, men erbjuder en kortare stund tillsammans med din partner. Och du, oroa dig inte över hur du ska posera – Jag hjälper dig med exakt allting!! 🙂

Skrattfest

Såhär ser ofta ut på mina fotograferingar – En riktig skrattfest haha!! 🙂

Om fotograferingen

Förfrågan/Bokning
Vill du boka en tid fyller du i formuläret längst ner på sidan. Jag tar bara emot 4 st bokningar per månad, just för att kunna göra din upplevelse så bra som möjligt, därför rekommenderar jag att du gör det så snart du kan för störst chans att få en tid. Är ditt önskade datum ledigt bokar jag in dig för en fotografering. Skulle det visa sig längre fram att just det datumet inte fungerar och du behöver byta dag så löser vi det! 😊 Vi ser först och främst till att du mår bra och att magen har hunnit växa till sig. För att garantera din bokning hos mig, får du en bokningsfaktura på 2000 kr. Detta dras sedan av på slutfakturan.

Inför fotograferingen
Detta är Din fotografering och vill jag givetvis anpassa den så mycket som möjligt efter dina önskemål. Vi kommer därför prata ihop oss så att allt blir precis som du tänkt dig. Du kommer även få tillgång till en länk där du kan läsa om din fotografering – allt ifrån vad du behöver ha med dig till hur fotograferingen går till. 

Du får bestämma om du vill välja dina klänningar genom mitt onlinegalleri eller om du vill komma hem till mig. Kommer du hem till mig garanterar jag en mysig stund där du i lugn och ro får prova ut dina klänningar, äta en massa gott tilltugg och bara få tänka på dig själv för en stund. Bra att veta: Jag bor på tredje våningen och har katt, så har du svårt att gå eller om du har pälsallergi kan mitt onlinegalleri vara att föredra. 🙂

Fotograferingen
För att få det magiska ljuset sker fotograferingen ca 1-2 timmar innan solen går ner (lite beroende på fotoplats). Vi träffas på platsen vi bestämt och jag har då givetvis med klänningarna du vill låna. Har du provat ut dina klänningar hemma hos mig innan fotograferingen, kan vi antingen åka tillsammans eller separat – beroende på vad som är smidigast för dig. 🙂

Jag kommer guida dig under hela fotograferingen så du behöver inte vara orolig eller nervös över vad du ska göra. Du behöver alltså ingen fotovana sen tidigare – jag hjälper dig med exakt allt! 🙂 Mina fotograferingar är väldigt lättsamma och roliga och det viktigaste av allt är att du bara är dig själv! ♥

Leverans av dina bilder
Inom 5 arbetsdagar kommer du få en länk till ett onlinegalleri med 20 noggrant utvalda bilder som jag lagt ner mycket tid och kärlek på. Där kan du i lugn och ro välja dina favoriter. Vill du köpa fler bilder än vad som ingår kan du enkelt göra det för 250kr/bild och lägre vid köp av bildpaket. När du valt dina favoritbilder förbereder jag din leverans och skickar den inom 2 arbetsdagar. Slutfakturan skickas även och betalas i samband med din leverans. Jag publicerar inte några bilder utan att fråga dig först. Dina bilder levereras redigerade, högupplösta och internetanpassade med fri användning. 🙂 

Utlåning av gravidklänningar

Vid en fotografering ingår det utlåning av mina vackra gravidklänningar. Allt för att du inte ska behöva köpa en ny dyr klänning enbart för fotograferingen.

Behind the scenes

När vi fotograferar berättar jag alltid hur du ska stå, var du ska hålla händerna och vart du ska kolla. Därför behöver du ingen som helst fotovana sen innan för jag hjälper dig med allt! 🙂 

Vanliga frågor

När ska vi fotografera?
Jag brukar rekommendera att vi fotograferar ca två månader innan BF, men det viktigaste är att det känns bra för dig och att magen har hunnit växa till sig. 😊

Var fotograferar du?
Jag utgår från Sollentuna (norr om Stockholm) där jag bor, men några gånger per år finns jag även tillgänglig i Kalmar och på Öland.

Vad händer om det blir dåligt väder?
Vi bokar alltid om din fotografering kostnadsfritt vid sämre väder, då det är viktigt för mig att du får en bra upplevelse och så fina bilder som möjligt.

Fotograferar du tillsammans med partner och barn/syskon?
Jag fotograferar främst dig som mamma men erbjuder en kortare stund av fotograferingen tillsammans med din partner om ni båda skulle vilja det! Och även fast jag älskar barn har jag däremot valt att inte fotografera med barnen/syskonen på gravidfotograferingarna.

För att garantera din bokning hos mig betalar du en summa på 2000 kr. Detta dras sedan av på slutfakturan. 🙂

AlexandraFoki15 2048

BF januari

foto november-december

Fullbokat
JosefineLidbrandt_Gravidfotografering_Kalmar_Stockholm_Sollentuna

BF februari

foto december-januari

1 tid kvar
JosefineLidbrandt_Gravidfotograf_Stockholm_Kalmar (7)

BF mars

foto januari-februari

3 tider kvar

Din investering

  • Fotografering 1-2 timmar
  • Två fotoplatser
  • Lån av 2 valfria klänningar
  • 1 st 30x40 cm förstoring fint fine-art papper
  • 5 st högupplösta bearbetade digitala bilder med fri användning

7000 kr

Du betalar 2000 kr vid bokning för att garantera din bokning hos mig och resterande efter fotograferingen i samband med din bildleverans. Fri ombokning ingår om du skulle behöva byta datum.

Bokningsförfrågan

Åh va roligt att du vill boka en gravidfotografering!

Jag bokar in max 4 st fotograferingar per månad,

så v
ill du ha störst chans att få en tid bokad rekommenderar jag att du:

– Bokar minst 2 månader i förväg
– Har vardagstider tillgängliga
– Fyller i formuläret så bra du kan så att jag förstår dina önskemål

Jag svarar på din förfrågning inom 2 arbetsdagar. Vi hörs! ☺

Kram Josefine 

Stäng meny