Gravidfotograf i Stockholm

Med utgångspunkt i Sollentuna - Finns även tillgänglig i Kalmar & på Öland några gånger per år

Stort grattis!

Tänk att du bär på ett litet barn som du inte har träffat än, men som du redan älskar av hela ditt hjärta. En liten människa som du bara längtar efter att få omfamna, lära känna, se hur den lilla personen ser ut och krama om de små fingrarna. Kanske har din graviditet hittills inte varit så enkel och kanske har du inte heller känt igen dig själv den senaste tiden. Oavsett kommer mitt fokus att vara på att lyfta dig och din styrka i att bära ditt barn, att visa hur vacker och stark du är. Jag kommer att fånga din förväntan, glädje och kärlek till ditt barn som du snart kommer att få träffa för första gången. Allt detta kommer du och din familj kunna se tillbaka på och minnas för all framtid.

josefinelidbrandt_stockholm_gravid (6)

vackra fotoplatser

Jag lägger alltid ner mycket tid och engagemang för att hitta den perfekta platsen med det bästa ljuset till din fotografering. Jag har fina platser till varje årstid och därför kan du känna dig lugn oavsett när du har BF.

josefinelidbrandt_gravidfotograf_stockholm (5)

lyxiga klänningar

Du får tillgång till mina vackra gravidklänningar och mina fina blomkransar.

josefinelidbrandt_gravidfotograf_stockholm (2)

avslappnad fotografering

Jag vill att fotograferingen ska vara en rolig upplevelse utan stela poser, därför bjuder jag på mycket skratt och lägger ner mycket energi för att få alla mina kunder avslappnade.

Om Josefine

Bakom kameran finns alltså jag! Jag är 25 år och bor i en lägenhet med min man i Sollentuna. Jag skulle säga att jag är en väldigt glad och lättsam person som har nära till skratt och som är väldigt omtänksam och familjekär. Att vara fotograf är mitt absoluta drömjobb för det ger mig så himla mycket energi och glädje, vilket jag tycker är såå viktigt i ett jobb för att må bra.
 
Jag har ett öppet hjärta för alla människor och ett stort hjärta för människor som har det svårt. Jag är extremt beroende av lypsyl och handkräm och skulle därför aldrig lämna hemmet utan det, mina växter är mina små bebisar och tacos är en favoriträtt som äts minst en gång i veckan hos oss. Jag totalt älskar katter och trots min pälsallergi lyckades jag hitta en som jag inte får kliande ögon av – Lucy heter hon. Darin förblir en oslagbar favorit och Öland kommer alltid att vara min favoritplats.

Fotografering är mitt sätt att förmedla känslor på och jag lägger ner väldigt mycket tid och kärlek i varje enskild fotografering!

Om fotograferingen

Förfrågan/Bokning
Vill du boka en tid fyller du i formuläret längst ner på sidan. Jag tar bara emot 5 st bokningar per månad, just för att kunna göra din upplevelse så bra som möjligt, därför rekommenderar jag att du gör det så snart du kan för störst chans att få en tid. Är ditt önskade datum ledigt bokar jag in dig för en fotografering. Skulle det visa sig längre fram att just det datumet inte fungerar och du behöver byta dag så löser vi det! 😊 Vi ser först och främst till att du mår bra och att magen har hunnit växa till sig. För att garantera din bokning hos mig, betalar du en summa på 2000 kr i bokningsavgift. Detta dras sedan av på slutfakturan.

Inför fotograferingen
Detta är Din fotografering och vill jag anpassa den så mycket som möjligt efter dina önskemål. Vi går därför igenom allt så att allt blir precis som du har tänkt dig. Du kommer också få tillgång till mitt onlinegalleri för att välja vilken klänning du vill låna. Skulle du hellre vilja ha med egna kläder går det givetvis bra det med. 🙂

Fotograferingen
För att få det magiska ljuset sker fotograferingen ca 1-2 timmar innan solen går ner (lite beroende på fotoplats). Vi träffas på platsen vi bestämt och jag har då givetvis med klänningarna du vill låna. 

Jag kommer guida dig under hela fotograferingen så du behöver inte vara orolig eller nervös över vad du ska göra. Du behöver alltså ingen fotovana sen tidigare – jag hjälper dig med allt! 🙂 Mina fotograferingar är väldigt lättsamma och roliga och det viktigaste av allt är att du bara är dig själv! ♥

Leverans av dina bilder
Inom 7 arbetsdagar kommer du få en länk till ett onlinegalleri med 30 noggrant utvalda bilder som jag lagt ner mycket tid och kärlek på. Där kan du i lugn och ro välja dina favoriter. Vill du köpa fler bilder än vad som ingår kan du enkelt göra det för 250kr/bild och lägre vid hela bildpaketet. När du valt dina favoritbilder förbereder jag din leverans och skickar den inom 2 arbetsdagar. Slutfakturan skickas även och betalas i samband med din leverans. Jag publicerar inte några bilder utan att fråga dig först. Dina bilder levereras högupplösta och internetanpassade med fri användning. 🙂 

Utlåning av gravidklänningar

Vid en fotografering ingår det utlåning av mina vackra gravidklänningar. Allt för att du inte ska behöva köpa en ny dyr klänning enbart för fotograferingen.

Vanliga frågor

När ska vi fotografera?
Jag brukar rekommendera att vi fotograferar ca två månader innan BF, men det viktigaste är att det känns bra för dig och att magen har hunnit växa till sig. 😊

Var fotograferar du?
Jag utgår från Sollentuna (norr om Stockholm) där jag bor, men några gånger per år finns jag även tillgänglig i Kalmar och på Öland.

Vad händer om det blir dåligt väder?
Vi bokar alltid om din fotografering kostnadsfritt vid sämre väder, då det är viktigt för mig att du får en bra upplevelse och så fina bilder som möjligt.

Fotograferar du tillsammans med partner och barn/syskon?
Jag fotograferar främst dig som mamma men erbjuder en kortare stund av fotograferingen tillsammans med din partner om ni båda skulle vilja det! Och även fast jag älskar barn har jag däremot valt att inte fotografera med barnen/syskonen på gravidfotograferingarna.

Kan man verkligen fotografera under de kalla årstiderna?
Ja absolut, det går jättebra! När det är kallt använder vi små värmepåsar som vi fäster under kläderna för att hålla dig varma. Vi pausar också så du får värma dig med en mysig filt, allt för att du ska frysa så lite som möjligt och ändå få vackra bilder under dessa årstider.

josefinelidbrandt_kalmar_stockholm_gravid (1)

BF december

foto okt-nov

3 lediga tider

josefinelidbrandt_stockholm_gravid(17)

BF januari

foto nov-dec

5 lediga tider

josefinelidbrandt_stockholm_gravid(8)

BF februari

foto dec-jan

5 lediga tider

Din investering

Paket 1

  • Fotografering 1 timme
  • En fotoplats
  • Lån av 1 valfri klänning
  • 5 st högupplösta bearbetade digitala bilder med fri användning

6000 kr

Paket 2

  • Fotografering 1-2 timmar
  • Två fotoplatser
  • Lån av 2 valfria klänningar
  • 1 st 30x40 förstoring på fint matt fotopapper
  • 5 st högupplösta bearbetade digitala bilder med fri användning

7500 kr

Bokningsförfrågan

Åh va roligt att du vill boka en gravidfotografering!
Skicka in din förfrågan så snart som möjligt för att inte missa din tid. Jag bokar bara in 5 st fotograferingar per månad.

Vill du ha störst chans att få en tid bokad rekommenderar jag att du:
– Bokar minst 2 månader i förväg
– Har vardagstider tillgängliga 
– Fyller i formuläret så bra du kan så jag förstår dina önskemål

Jag svarar på din förfrågning inom 2 arbetsdagar. Vi hörs! ☺

Kram Josefine 

Stäng meny