Gravidfotograf på Öland & Kalmar

Med utgångspunkt på vackra Öland

Stort grattis!

Tänk att du bär på ett litet barn som du inte har träffat än, men som du redan älskar av hela ditt hjärta. En liten människa som du bara längtar efter att få omfamna, lära känna, se hur den lilla personen ser ut och krama om de små fingrarna. Kanske har din graviditet hittills inte varit så enkel, eller så har den varit helt underbar -Oavsett kommer mitt fokus att vara på att lyfta dig och din styrka i att bära ditt barn. Jag vill visa hur vacker och stark du är. Jag kommer att fånga din förväntan, glädje och kärlek till ditt barn som du snart kommer att få träffa för första gången. Allt detta kommer du och din familj kunna se tillbaka på och minnas för all framtid.

PaulinaTengberg40

vackra fotoplatser

Jag lägger alltid ner mycket tid och engagemang för att hitta den perfekta platsen med det bästa ljuset till din fotografering. Jag har fina platser till varje årstid och därför kan du känna dig lugn oavsett när du har BF.

JosefineLidbrandt_Gravidfotograf_Stockholm_Kalmar (4)

lyxiga klänningar

Du får tillgång att låna vackra gravidklänningar.

josefinelidbrandt_gravidfotograf_stockholm (2)

avslappnad fotografering

Jag vill att fotograferingen ska vara en rolig upplevelse utan stela poser, därför bjuder jag på mycket skratt och lägger ner mycket energi för att få alla mina kunder avslappnade. Tro mig, det kommer bli skoj!

Om Josefine

Bakom kameran finns alltså jag! I ett hus på landet på Öland bor jag tillsammans med min man Patric och min ettåring, Leo. Hit flyttade vi i slutet av 2020 och vi kunde inte trivas bättre.

Jag är extremt beroende av lypsyl och handkräm och skulle därför aldrig lämna hemmet utan det. Jag totalt älskar katter och trots min pälsallergi lyckades jag hitta en som jag inte får kliande ögon av –Lucy heter hon. Darin förblir en oslagbar favorit och Öland kommer alltid att vara min favoritplats.

Sen jag själv blev gravid och framförallt när jag fick träffa min son, insåg jag värdet ännu mer i att ha bilder från när han låg i magen. För där inne låg ju han som kom att bli hela min värld.

Behind the scenes

Såhär kan det se ut under en fotografering hos mig. Jag fokuserar alltid på dig som mamma, men erbjuder en kortare stund tillsammans med din partner. Och du, oroa dig inte över hur du ska posera – Jag hjälper dig med exakt allting!! 🙂

Skrattfest

Såhär ser ofta ut på mina fotograferingar – En riktig skrattfest haha!! 🙂

Om fotograferingen

Förfrågan/Bokning
Vill du boka en tid fyller du i formuläret längst ner på sidan. Jag tar bara emot max 4 st bokningar per månad, just för att kunna göra din upplevelse så bra som möjligt -Därför rekommenderar jag att du bokar så snart du kan för störst chans att få en tid. Är ditt önskade datum ledigt bokar jag in dig för en fotografering. Skulle det visa sig längre fram att just det datumet inte fungerar och du behöver byta dag så löser vi det! Så länge du har en bokad tid ordnar vi så att allt klaffar! 😊 Vi ser först och främst till att du mår bra och att magen har hunnit växa till sig. För att garantera din bokning hos mig, får du en bokningsfaktura på 1500 kr. Detta dras sedan av på slutfakturan.

Inför fotograferingen
Detta är Din fotografering och jag vill givetvis anpassa den så mycket som möjligt efter dina önskemål. Vi kommer därför prata ihop oss så att det blir som du tänkt dig. Du kommer även få tillgång till en länk där du kan läsa om din fotografering – allt ifrån vad du behöver ha med dig till hur fotograferingen går till. 

Fotograferingen

För att få det magiska ljuset sker fotograferingen ca 2 timmar innan solen går ner (lite beroende på fotoplats). Vi träffas på platsen vi bestämt och jag har då givetvis med klänningen du vill låna. 

Jag kommer guida dig under hela fotograferingen så du behöver inte vara orolig eller nervös över vad du ska göra. Du behöver alltså ingen fotovana sen tidigare – jag hjälper dig med exakt allt! 🙂 Mina fotograferingar är väldigt lättsamma och roliga och det viktigaste av allt är att du bara är dig själv! ♥

Leverans av dina bilder
Inom 5 arbetsdagar kommer du få en länk till ett onlinegalleri med 20 noggrant utvalda bilder som jag lagt ner mycket tid och kärlek på. Där kan du i lugn och ro välja dina favoriter. Vill du köpa fler bilder än vad som ingår kan du enkelt göra det för 250kr/bild och lägre vid köp av bildpaket. När du valt dina favoritbilder förbereder jag din leverans och skickar den inom 2 arbetsdagar. Slutfakturan skickas även och betalas i samband med din leverans. Jag publicerar inte några bilder utan att fråga dig först. Dina bilder levereras redigerade, högupplösta och internetanpassade med fri användning. 🙂 

Utlåning av gravidklänningar

Vid en fotografering ingår det utlåning av mina vackra gravidklänningar. Allt för att du inte ska behöva köpa en ny dyr klänning enbart för fotograferingen. Du får även låna vackra blomkransar och andra accessoarer.

Behind the scenes

När vi fotograferar berättar jag alltid hur du ska stå, var du ska hålla händerna och vart du ska kolla. Därför behöver du ingen som helst fotovana sen innan för jag hjälper dig med allt! 🙂 

Vanliga frågor

Din investering

4500 kr

Du betalar 1500 kr vid bokning för att garantera din bokning hos mig och resterande efter fotograferingen i samband med din bildleverans. Fri ombokning ingår om du skulle behöva byta datum.

Bokningsförfrågan

Tider kvar i november-december
2 st
Tider kvar i januari-februari
4 st

Åh va roligt att du vill boka en gravidfotografering!

Jag bokar in max 4 st fotograferingar per månad,

så v
ill du ha störst chans att få en tid bokad rekommenderar jag att du:

– Bokar minst 2 månader i förväg
– Har vardagstider tillgängliga

Jag svarar på din förfrågning inom 2 arbetsdagar. Hoppas vi hörs! ☺

Kramar från mig! /Josefine